Top delikatesa světové gastronomie – exkluzivně na vašem eventu
Španělské národní bohatství. Ikona, kterou nelze zkopírovat.
Vzácné plemeno s jedinečnou genetikou, které roste až 3x pomaleji než běžná prasata.
Rozsáhlé dubové háje, kde má každé prase minimálně 1 hektar prostoru a živí se žaludy.
Jen sůl, čas a dokonalé podmínky. Žádná chemie. Ruční práce dědící se staletí.
Ti nejlepší mistři na světě a národní hrdinové Španělska.
Luxus, který si dopřává španělský král, Roger Federer či Robert de Niro, teď mohou zažít vaši hosté. Show, která zazářila na Oscarech, finále Ligy mistrů i v VIP zónách Realu Madrid, míří k vám.
To není jen degustace. To je prvotřídní zážitek.
Máme přímé kontakty s nejlepšími farmáři z chráněného regionu Jabugo. Vybíráte si ty nejlepší šunky – exkluzivně pro vaši akci.
Šunka pro vás zraje do posledního okamžiku ve Španělsku. Čerstvost a kvalita garantovány.
Nejlepší mistři krájení z Čech i Španělska. Umění, kterému se věnují celý život.
Unikátní, stylová stage, kterou nelze přejít. Magnet na každém eventu.
Hledali jsme, jestli u nás podobný zážitek existuje. Neexistuje. Budete první.
Elita krájení jamónu - Ti nejlepší z nejlepších i na vaší akci
Aktuálně nejlepší cortador na světě
"Být cortadorem je pro mě ctí i velkou zodpovědností. Je to jako být slavným španělským fotbalistou, sleduje vás celý národ."
Známý český kuchař
Španělsko je jeho druhý domov. Perfektně zná jazyk, povahu lidí, španělskou kuchyni i Jamón Ibérico.
A další hvězdy: Álvaro Moratalla, Laura Acosta, Raquel Acosta, Miguel Prieto...
Chcete vědět víc? Rádi vám zašleme detailní profily a možnosti našich cortadorů.
Skromní mistři s globální kvalitou
Už 5. generace rodinných výrobců. Oddanost, čisté řemeslo, záměrně limitovaná produkce. Jejich jamón nechybí na turnaji ATP French Open ani v loži stadionu pařížského PSG.
Malá farma, která dobyla svět
O jejich práci natáčela CNN i National Geographic. Za farmářem Eduardem jezdí Gordon Ramsay i Penelope Cruz. Nejdražší šunka na světě. Před farmou stojí fronty světových televizních štábů.
"Když vidím, že prasátko vycítí, že je na konci své cesty a má stres, nechám ho dožít." - Eduardo Donato
140 let tradice
Dokážou uspokojit největší poptávku na světovém trhu, ale striktně drží prestiž. Doma na Oscarech v Los Angeles, španělském královském dvoře i v nejlepších michelinských restauracích.
Exkluzivní balíčky pro vaše akce, restaurace a hotely
Mimo základní rozpočet dle celkového počtu hostů nachystané další předkrájené porce.
Dva kamarádi Martin a Jirka.
Martin Škoda, kuchař přezdívaný český Jamie Oliver, s Jirkou Nevečeřalem tvoří už víc než 15 let nerozlučnou dvojku. Společně natočili pořad Grill Hunters nebo vydali mezinárodně oceňovanou kuchařku Škoda nevařit. I když Jirka věnuje většinu energie nápadům v korporátním světě a triatlonu, oba rychle pochopili, že Jamón Ibérico je něco, co svět miluje – ale u nás chybí.
"Protože děláme věci na 200 %, nespokojili jsme se jen se šunkou samotnou. Záleží nám na tom, abychom ji představili do posledního detailu – tady u nás, doma. Ve chvíli, kdy vložíte ten plátek do pusy, se zboří hranice mezi neznámým a tím, co už všichni vědí... Jako Češi si víme, co pro nás znamenají tradice a hodnoty, které nám představovali naše babičky a dědové. A přesně tak je to i s Jamónem Ibérico... Rozhodli jsme se ho přinést do Čech v té nejlepší formě a provedení."
Máte zájem o Jamón Republiku na vaší akci? Rádi vám připravíme nabídku na míru.
[Adresa bude doplněna]
Kontaktujte nás ještě dnes a získejte nezapomenutelnou show pro vaše hosty.
Získejte exkluzivní nabídku